Onderhoud

Sapien, eget egestas et sociis donec mauris nulla nisl hac ornare non pellentesque nunc,
amet, elit tristique sit viverra risus ornare at nunc turpis.

Onderhoud bij De Geus Auto’s

Goed onderhoud verkleint de kans dat u onverhoopt langs de weg komt te staan met uw auto. Onderhoud bij garagebedrijf De Geus Auto’s in Ten Boer is betrouwbaar en voordelig. Rijdt uw auto op diesel, benzine, hybride of elektrisch? Wij hebben ruime ervaring met het onderhoud van elk type auto.

Service en kwaliteit

Bij garage De Geus Auto’s in Ten Boer werken wij met hoogwaardige en moderne apparatuur. Het onderhoud aan uw auto kunnen wij zo snel en efficiënt uitvoeren. Indien reparatie of vervanging van onderdelen aan orde is overleggen wij dit altijd. Zo komt u bij De Geus Auto’s nooit voor verassingen te staan. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Ook voor de APK-keuring van uw auto, de aanschaf van een occasion en het verwisselen winter- en zomerbanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Garagebedrijf – De Geus Auto’s heeft in de afgelopen een goede naam opgebouwd als het gaat om onderhoud van auto’s in de regio Groningen. Doordat De Geus Auto’s een universeel garagebedrijf is kunt u met alle merken bij ons terecht. Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto? Neem gerust contact met ons op voor passend advies!

  • Betaalbaar
  • Ervaren
  • Goede service
  • Universeel; alle merken

Plan eenvoudig online een afspraak