APK Keuring

APK Keuring bij de Geus Auto’s in Ten Boer

blank
blank

APK Keuring

Moet uw auto weer APK gekeurd worden? U bent bij De Geus Auto’s aan het juiste adres. Ons team staat garant voor kwaliteit en hoge service.

Alle APK-keuringen zijn inclusief milieumeting en afmeldkosten. U komt hierdoor dus niet voor extra kosten te staan. De kosten voor een APK-keuring voor een benzineauto bedragen €47,50 en voor een dieselauto € 56,00.

Niet alleen voor een APK keuring van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aanschaf van een occasion, onderhoud en het verwisselen winter- en zomerbanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer moet mijn auto APK laten keuren?

Als u een nieuwe bezineauto rijdt, hoeft uw auto pas na 4 jaar APK-gekeurd te worden. Na deze eerste APK keuring moeten benzineauto’s om de twee jaar APK gekeurd worden tot ze 8 jaar oud zijn, daarna moet dit elk jaar. Een nieuwe dieselauto moet na 3 jaar voor het eerst op APK gekeurd worden, hierna moet de auto elk jaar gekeurd worden. 

Bent u op zoek naar een professionele garage in de regio Groningen? Dan bent u bij bij De Geus Auto’s in Ten Boer aan het juiste adres! Niet alleen voor een APK keuring, maar ook voor de aanschaf van een occasion, onderhoud van uw auto en het verwisselen van winter- en zomerbanden bent u bij ons aan het juiste adres.

blank

Plan eenvoudig online een afspraak