APK Keuring

APK Keuring bij de Geus Auto’s in Ten Boer

APK Keuring

Moet uw auto weer apk gekeurd worden? Bij De Geus Auto’s staan we voor u en uw auto klaar. Ons team staat garant voor kwaliteit en hoge service.

Alle APK keuringen zijn inclusief milieumeting en afmeldkosten. U komt dus niet voor extra kosten te staan. De kosten voor een apk keuring van een benzine auto kosten €47,50 en voor een diesel auto €56,00.

Niet alleen voor een APK keuring van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aanschaf van een occasion, onderhoud en het verwisselen winter- en zomerbanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer moet mijn auto APK laten keuren?

Als u een nieuwe auto rijdt op benzine, hoeft uw auto pas na 4 jaar de eerste APK keuring. Na deze eerste APK keuring moeten benzineauto’s om de twee jaar APK gekeurd worden tot ze 8 jaar oud zijn, daarna moet dit elk jaar. Een nieuwe dieselauto moet na 3 jaar voor het eerst op APK, hierna moet de auto elk jaar gekeurd worden.

Bent u op zoek naar een professionele garage in de regio Groningen? Dan bent u bij bij De Geus Auto’s in Ten Boer aan het juiste adres!

Plan eenvoudig online een afspraak